Еуропластик Комерц НЧ

Пратете ни порака
info@europlastik.com.mk

"ПВЦ Столарија половни и нови"

ЕУРОПЛАСТИК КОМЕРЦ НЧ

  • Изработка и продажба на ПВЦ столарија (прозорци, врати, панели) од програмата на GEALAN.
  • Продажба на увезени германски ПВЦ прозорци.
  • Вградување на Roto Compact системи.
  • Продажба на дрвени германски прозорци и врати.

За повеќе информации можете да не контактирате или да ја погледнете листата на нашите продукти.

078 399 719